Kép: Jackson Lee Davis/AMC

Ebben a bejegyzésben minden információt megtalálsz a The Walking Dead 11. évad kapcsán. Folyamatosan frissülő tartalom!

Jeffrey Dean Morgan szerint is érdekes lesz Maggie és Negan, na meg Hershel Jr. kapcsolata

Maggie visszatér, ráadásul jó eséllyel nem egyedül, hanem a 6-7 éves Hershel Jr. felbukkanására is számíthatunk. Így aztán a jövőben és a The Walking Dead 11. évadában nem csak Negan és Maggie, hanem Negan és Hershel Jr. kapcsolata is érdekes lesz. Egy friss interjúban Jeffrey Dean Morgan is ezt a nézetet osztotta.

„Negan rendelkezik egy fajta kötelekkel a fiatalabb generációk irányába. Ezt már többször is láthattuk. Negan kapcsolata szerintem nagyon is őszinte a gyerekekkel és szerintem nem kell félnie attól, hogy milyen lesz Hershel Jr-t megismerni. Ez akár módja lehet annak is, hogy Maggie is megismerje Negan másik oldalát, bár afelől kétségem sincs, hogy amikor visszatér végezni akar majd vele. Boldog vagyok, hogy így alakult Negan története, hiszen ez egy megváltás sztori a számára. Persze azért Negan az Negan, így biztosan érdekes lesz a kapcsolata Maggie-vel” – fogalmazott a színész.

Idézzük fel a The Walking Dead eddigi legbrutálisabb csatáit!

Csak 2021-ben jön a The Walking Dead 11. évad

Ahogy azt sejteni lehetett, csak 2021-ben mutatják be a The Walking Dead 11. évadát. A hír nem annyira meglepő, mint inkább hivatalos. Mindezt Angela Kang jelentette be a Comic Con @ Home rendezvényen.

A tervek szerint az új évad a szokásoknak megfelelően ősszel érkezik majd. Azonban van itt egy érdekes kiskapu. A 10. évad ugyanis kap egy kis kiegészítést, amit már 2021 első negyedében bemutatnak, ez hat darab új részt jelent.

Oké, ez persze nézőpont kérdése, hogy a 10. évad lesz hat résszel hosszabb, vagy 2021 elején érkezik a 11. évad.

Egy kis érdekesség: Tornasorban a The Walking Dead karakterei!

Keménynek ígérkezik Maggie visszatérése!

Az már nem kérdés, hogy Lauren Cohan visszatér a The Walking Dead 11. évadában, hiszen ez a mozzanat tulajdonképpen már a 10. évad legvégén megtörténik. Mindez azonban egészen érdekes szituáció. Angela Kang producer egyenesen úgy fogalmazott, hogy az egyik legérdekesebb és legkeményebb része lesz az az új évadnak.

Nem hiába, hiszen sok minden történt azóta, Negan például szabad lett, sőt a csapat egyik tagja, amit biztosan nem lesz könnyű megemésztenie Maggie-nek, akitől férjét és szerelmét vette el Negan és Lucille.

Ez a karakterpáros így kétségtelen, hogy valóban pikáns helyzetekbe keveredhet. Negan persze Negan, de tudjuk jól, hogy valóban sokat változott, ő hozta el Alpha fejét is és tett azért, hogy a csapat tagja legyen. Ugyanakkor kétségtelen, hogy Maggie ettől még nem fogja őt jobban szeretni.

Nagy időugrásra számíthatunk az új évadban!

Az esetek többségén nagyon jól értesült WGTC szerint a The Walking Dead 11. évad újabb komoly időugrást hozhat, akár több évet is előre ugorhatunk az időben a 10. évad eseményeihez képest.

Mindez talán nem is annyira meglepő, hiszen az elmúlt évadokban egyébként is volt már példa hasonlóra. A 8. és 9. évad között is körülbelül 1,5 év telt el. Majd a 9. évad 5. részét követően egy még nagyobb, hatéves időugrás következett. Ezt ugye a Suttogók elleni küzdelem követte, ahol már nem gyorsultak fel az események, ám a WGTC szerint a 11. évadban megint előre száguldhatunk egy kicsit az időben.

Ez nem igazán tudni, hogy mit jelent. Ám abban szinte biztosak lehetünk, hogy a Judith-ot alakító Cailey Fleming-nek és az RJ-t megformáló Antony Azor-nak búcsút inthetünk, hiszen ha lesz időugrás, akkor ezt a két karaktert egészen biztos, hogy más színészek fogják életre kelteni.

Margot Bingham is csatlakozik a stábhoz

A színésznő hangját tulajdonképpen már hallhattuk, hiszen ő volt az, aki Eugune-nal már rádiós beszélgetéseket folytatott. Azonban akkor még kérdés volt, hogy a rejtélyes női karaktert végül kiformálhatja meg. A csatorna nem bonyolította túl a dolgot, ha már Margot Bingham volt a hang, akkor látni is őt fogjuk a 11. évadban.

Glenn visszatér!

Jó hírünk van Glenn, Steven Yeun rajongóinak. A pletykák ugyanis arról szólnak, hogy a The Walking Dead 11. évadában számíthatunk az ő újbóli felbukkanásra. Persze tudjuk jól, hogy a közönségkedvenc karakter milyen sorsot kapott, így jó eséllyel egy álomjelenetben vagy visszaemlékezésben találkozhatunk vele. Ez pedig természetesen szinte biztos, hogy Maggie-hez köthető. A karakter ugyanis a 10. évad utolsó részében visszatér és a 11. évadban ismét állandó szereplőként számíthatunk rá. Állítólag lesz egy rész, amely kifejezetten Maggie-t helyezi a középpontban és ebben a részben tűnhet majd fel ismét Steven Yeun, azaz Glenn.