Ez alkalommal egy különleges The Walking Dead toplistával készültünk. A The Walking Dead főbb szereplőit rendeztük tornasorba!

Lehet fiatal vagy öreg, pufók vagy vékonyka, esetleg alacsony vagy magas. Zombit ölni bárki képes, a zombigyilkosok kicsik és nagyok is lehetnek. A méret tehát itt sem számít, mi pedig ez alkalommal a sorozat főbb karaktereit rendeztük sorba, az öt legmagasabb és öt legalacsonyabb színészt/karaktert kerestük!

Magas: Josh McDermitt (Eugene) – 183 cm

Eugene a sorozat egyik legérdekesebb és talán egyik legmegosztóbb karaktere. Kicsit olyan, mint a macska, amelyik éppen odadörgölődzik, ahonnan a legfinomabb falatokra számít. Persze Eugene mindezt talán inkább gyávaságból teszi, de volt már, hogy csatlakozott a Megváltókhoz, majd visszatért régi barátaihoz, akik vissza is fogadták. Ennek ellenére Eugene a maga nemében egy zseni, egy okos, érzékeny és figyelmes figura. Mindamellett nem is kicsi, hiszen 183 centiméteresre nőtt!

Alacsony: Cassady McClincy (Lydia) – 162,5 cm

A 20 éves Cassady McClincy a sorozat főbb karakterei közül az egyik legalacsonyabb. Karaktere, Lydia az elmúlt időszakban fontos karakter lett a szériában. Alpha lánya, a Suttogók egykori tagja, aki ebben a társaságban nem érezte otthon magát és bőven elidegenedett az édesanyjától. Persze aztán Alexandriában sem talál igazi otthonra, szegényke sehol sincs könnyű helyzetben.

A The Walking Dead legbrutálisabb csatái!

Magas: Ross Marquand (Aaron) – 185 cm

Aaron sem éppen kicsi. A karakter pedig értékes és fontos tagja a sorozatnak, amióta Rickékkel találkozott. Egy igazán hűséges figuráról van szó, aki meglehetősen sok mindenen ment keresztül. Elveszette a barátját, Ericet, majd a karját is. Ennek ellenére a hite és a kedvessége sosem ingott meg igazán.

Alacsony: Paola Lazaro (Princess) – 161 cm

Paola Lazaro talán még egészen újnak számít a sorozatban, de nem kérdés, hogy a hátralévő részekben többször találkozhatunk vele. A divatdiktátornak is beillő, habókos csaj kiváló zombi játszóteret épít, a haját is festi és egyáltalán nem izgulja túl az apokalipszist. Egyszer talán érdekes volna látni azt, hogy mikor lendült át a holtponton.

10 emlékezetes pillanat a The Walking Dead 10. évadából

Magas: Jeffrey Dean Morgan (Negan) – 185,5 cm

2016 óta élvezhetjük Jeffrey Dean Morgan játékát a sorozatban, amikor több mint 185 centiméter magasról lódította meg baseball ütőjét és rondított bele alaposan a sorozatba. Persze Negan a sorozat egyik legérdekesebb figurája, aki igazán nagy utat járt be az elmúlt néhány évben. A kilencedik, de főleg a 10. évadban bizonyította, hogy tényleg megváltozott és talán meg is bánta korábbi tetteit. Ráadásul szerencsére hamarosan a karakter múltjával és eredettörténetével is megismerkedhetünk.

Alacsony: Samantha Morton (Alpha) – 160 cm

Habár Alpha kőkemény karakter, azért attól egyik Suttogónak sem kellett tartania, hogy lefejeli őt. Samantha Morton ugyanis meglehetősen alacsony színésznő, ami a Negannel közös jeleneteinél azért elég jól át is jött. A színésznő amúgy korábban is bizonyított már tévésorozatokban és mozifilmekben is. Alphaként pedig talán karrierje egyik legjobb alakítását nyújtotta.

Magas: Cooper Andrews (Jerry) – 188 cm

Jerry méreteihez talán sosem fért kétség. Ezekiel testőre tényleg egy testőr benyomását kelti, viszont attól, hogy behemót, mégis egy kedves kis mackó, aki mindent megtesz a barátaiért. A karaktert azért is lehet igazán szeretni, mert az apokalipszis közepén sem veszti el optimizmusát, ráadásul a családalapításra is vállalkozik.

Alacsony: Lauren Ridloff (Connie) – 157,5 cm

A kedves és intelligens Connie sem nőtt nagyra. A karakter ráadásul azon kevés szereplők egyike, akit Daryl igazán komolyan megkedvel. Kár, hogy a barlang beomlása egy kicsit megakasztja a dolgokat. Persze azért szerencsére a 10. évad végén láthattuk, hogy Lauren Ridloff-tól még nem kell örökre búcsút vennünk, ami mindenképpen jó hír, szerethető karaktere van.

Minden, amit a Negan előzményrészről tudni kell!

Magas: Ryan Hurst (Beta) – 194 cm

Az egykori countryénekes, aki Alpha jobb keze lett és a Suttogók között találta meg a számításait tényleg nagyra nőtt. Persze ezt Negan is számtalan alkalommal felrótta neki – nem hiába, hiszen még rajta is sikerült túltennie és mindenki más fölé tornyosult. Csodálkozunk, hogy az évad utolsó részében olyan könnyen kiszúrták őt a zombik között?!

Alacsony: Cailey Fleming (Judith Grimes) – 132 cm

Oké, ez kicsit kópéság, hiszen Cailey Fleming gyerekszereplő. Viszont tény, hogy a fontosabb karakterek közül való. Persze választhattuk volna az egyik kisbabát is, aki Judith-ot alakította, de mégis Cailey Fleming volt az, aki miatt úgy igazán megkedveltük Judith Grimes karakterét. Persze Cailey még bőven növésben van és talán lesz esélye arra, hogy beérje néhány kollégáját. Az nagy kérdés, hogy a 11. évadban találkozhatunk-e vele. Korábban szó volt róla, hogy egy nagyobb időugrás miatt új színésznő alakíthatja a karaktert. A 10. évad extra epizódjaiban viszont úgy hírlik, hogy szerepet kap, a Home Sweet Home című részben és a Negan előzménysztoriját bemutató epizódban is számíthatunk elvileg a felbukkanására.