Az AMC+ szolgáltatásában lesz elérhető a The Walking Dead karácsonyi különkiadás, ami nem egy hóemberépítős és zombikon szánkózós felvonás lesz, nyugi.

Az AMC a napokban jelentette be, hogy a karácsonyi időszakban a The Walking Dead kap egy Holiday Special epizódot. Természetesen azért senki ne arra gondoljon, hogy a Túlélők majd körbe állnak egy fát és vidáman énekelgetnek körülötte. Inkább arról van szó, hogy az AMC összehoz egy beszélgetős műsort.

A házigazda Chris Hardwick lesz és egyelőre nem pontosan derült ki, hogy kik lesznek a beszélgetőtársai a sorozat színészei közül.

A The Walking Dead karácsonyi különkiadás még így is izgalmasnak ígérkezik, hiszen a koronavírus járvány miatt az AMC pont a 10. évad fináléját nem tudta levetíteni, ez a rész 6 hónapot váratott magára. Bár ez utóbbi részben annak is köszönhető, hogy az AMC végül úgy döntött, hogy ezzel csinálnak egy kis hype-ot a World Beyondnak.

Így aztán valóban izgalmas lehet egy The Walking Dead karácsonyi különkiadás, amely az AMC+ streamingszolgáltatás kínálatában lesz majd elérhető december 13-tól.