The Walking Dead: World Beyond új előzetes

Habár az eredeti tervek szerint áprilisban érkezett volna meg a harmadik TWD sorozat, a koronavírus-járvány ezt is felülírta. A The Walking Dead: World Beyond most viszont új előzetest kapott és az új premierdátum is megvan!

A terv úgy szólt, hogy április 12-én, közvetlen a The Walking Dead 10. évad 16. része után az AMC bemutatja a legújabb zombis sorozatát. Viszont tudjuk jól, hogy a koronavírus-járvány miatt már az évadzáró sem érkezhetett meg időben. Sőt, a Comic Con @ Home rendezvényen kiderült, hogy elég sokat csúszik, hiszen majd csak október 4-én tűzik műsorra. Azonban úgy tűnik ez sem teljesen véletlen, hiszen aznap, a zárórész után már érkezik is a The Walking Dead: World Beyond!

Az újabb szériát is komoly várakozás övezi, ami nem is csoda. Maga a koncepció is érdekesnek tűnik, hiszen ez alkalommal egy főként fiatalokból álló társaságot helyeznek a középpontba, olyan fiatalokat, akik már beleszülettek a zombiktól hemzsegő világba. Emellett pedig a hírek szerint azt a társaságot is jobban megismerhetjük, akik megmentették Rick-et. Illetve ennek kapcsán kiderül, hogy lehet nem is biztos, hogy jó szándékból és emberbaráti szeretetből tették ezt.

A Comic Con @ Home rendezvényen ráadásul az új sorozat egy új előzetest is kapott, ahogy azt illik.

The Walking Dead: World Beyond új előzetes:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét