A hívatlan (2019) – Teljes horror film adatlap – A Deadheads rendezőinek új filmjében egy ezeréves boszorkány kapja a főszerepet!

A hívatlan – Teljes film adatlap

The Wretched (2019) - Teljes film adatlap

Magyar cím: A hívatlan
Eredeti cím: The Wretched
Műfaj: horror
Premier (USA): 2019. október 27. (Austini Filmfesztivál)
Magyar premier:
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Brett Pierce, Drew T. Pierce
Forgatókönyvírók: Brett Pierce, Drew T. Pierce
Filmstúdió: Cailleach Productions

Forrásunk a film IMDB adatlapja.

A hívatlan története:

Tegyük fel, hogy egy egyébként is lázadó tini vagy. A helyzetedet tovább nehezíti, hogy a szüleid elváltak és ezt sem dolgozod fel egy könnyen. Nyilván csak még inkább lázadsz. Viszont ez mind semmi ahhoz képest, mint amikor rájössz, hogy a szomszédban élő hölgy egy ezeréves boszorkány. Te mit tennél? A The Wretched főhőse úgy dönt, hogy megküzd vele!

Szereplők:

John-Paul Howard, Piper Curda, Jamison Jones, Azie Tesfal, Zarah Mahler, Kevin Bigley, Gabriela Quezada Bloomgarden, Richard Ellis, Blane Crockarell, Judah Abner Paul, Ja’layah Washington, Amy Waller, Ross Kidder, Kasey Bell, Harry Burkey

A hívatlan magyar előzetes:

Érdekességek:

Brett és Drew T. Pierce legújabb horrorfilmje a A hívatlan. A páros alapvetően is mondhatjuk, hogy a zsáner elkötelezettje. Az első filmjük a 2002-es Dead/Undead volt, ami maradjunk annyiban, hogy nem lett világ megváltó. Ebbe a sorba pedig a 2011-es Deadheads című alkotásuk is beillik, bár az talán egy kicsivel jobban sikerült – ezt már saját forgatókönyvből hozták össze. Amúgy kettőjük közül, Brett Pierce többek között az Amerikai fater című sorozaton is dolgozott produkciós asszisztensként, de például a Favágók című dokusorozaton vagy a Shelby, a mocsárlakó legendáját is dolgozott hasonló poszton.