Megtörténhet, hogy reboot formájában újra képernyőre kerül a True Blood című sorozat. Az HBO boszorkánykonyháján állítólag ez is szerepel a receptkönyvben.

Charlaine Harris regényei és történetei adták az alapját a True Blood című vámpíros sorozatnak, amelyből Alan Ball vezényletével készült sorozat az HBO berkein belül. 2008 és 2014 között hét évada készült el a sorozatnak és összesen 80 részt élt meg.

A visszatérés viszont most úgy tűnik tervben van, egészen pontosan egy True Blood reboot az, ami az HBO tervei között szerepel. A THR információ szerint a csatorna Roberto Aguierre-Sacasa-t bízta meg azzal, hogy hozza össze a dolgot, de Alan Ball is rajta tartja a szemét az előkészületeken. A portál hozzáteszi, hogy még korai bármit is írni, nagyon az elején tart a dolog, de az ötlet mindenesetre létezik.

Az eredeti sorozatban Anna Paquin kapta a főszerepet, ő lett szerelmes a Stephen Moyer által megformált vámpírba. A sorozat világa szerint amúgy a szörnyek létezése nem titok, azok bizony a mindennapi élet részei és a True Blood néven futó szintetikus véritalt fogyasztják, ami valamelyest kordában tartja őket.

Paquin és Moyer mellett Ryan Kwanten Jason Stackhouse, Sam Trammell, Sam Merlotte, Alexander Skarsgård, Eric Northman, Deborah Ann Woll, Jessica Hamby és Nelsan Ellis volt látható a True Blood című sorozatban.