Truth Seekers előzetes

Az Amazon hamarosan egy új, saját készítésű sorozattal rukkol elő, amelyben Simon Pegg és Nick Frost, a Cornetto-trilógia után ismét együtt ökörködnek!

Truth Seekers címen érkezik hamarosan az Amazon egy új horror-komédia sorozata, amelyben Simon Pegg és Nick Frost is látható lesz a főszerepben. A két színész annak idején az Edgar Wright rendezésében készült Cornetto-trilógiában is együtt játszott, annak volt része a Haláli hullák hajnala is.

Ha minden igaz a széria első évada nyolc részt kap majd és hőseink elég szedett-vedett csapatként paranormális jelenségek ügyében nyomozgatnak. Ezt többnyire házilag tákolt eszközökkel végzik, mindent felvesznek és online közvetítik is szerencsétlenkedéseiket. Elátkozott templomok, elhagyott intézetek és földalatti titkos bunkerek is hőseink útjába kerülnek na és persze nincs hiány néhány rémisztő lényből sem. A para pedig akkor jön el igazán, amikor kiderül, hogy bizony közeleg az Armageddon. Persze a társaság erre sem görcsöl rá annyira, csak teszik a dolgukat és igyekeznek megmenteni a világot.

Nick Frost és Simon Pegg mellett Samson Kayo, Malcolm McDowella, Emma D’Arcy és Susan Wokoma is szerepet kap a szériában. Nekünk pedig itt az első kedvcsináló:

Truth Seekers előzetes:

Truth Seekers előzetes