Tudom, mit tettél tavaly nyáron sorozat

Az Amazon berkein belül, sorozat formájában éledhet fel a ma már talán klasszikusnak számító tinihorror, ráadásul James Wan produceri felügyelete mellett.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy az Amazon berendelte a Tudom, mit tettél tavaly nyáron sorozat változatát. Arra egyelőre kíváncsiak vagyunk, hogy ez a sztori sorozat formájában miként is fog működni, viszont biztos, hogy bizalmat szavazunk a végeredménynek. A producerek között ugyanis James Wan nevét is olvashatjuk, az ő neve pedig általában garancia arra, hogy egy film jól süljön el.

Ráadásul a Variety most arról ír, hogy az Amazon a sorozat első részének rendezőjét is megtalálta. A feladatot Craig Macneill kapta, aki sorozat téren elég tapasztaltnak számít, ráadásul ezeket a tapasztalatokat többnyire horrorfronton gyűjtögette. A Channel Zero sorozaton dolgozott, de a Castle Rock vagy a NOS4A2 rendezéséből is kivette a részét.

Az eredeti film 1997-ben jelent meg, ráadásul Lois Duncan 1973-as regényét felhasználva az a Kevin Williamson hozta össze a forgatókönyvet, akinek a korszak másik tini klasszikusát a Sikoly-filmeket is köszönhetjük. A Tudom, mit tettél tavaly nyáron két folytatást is kapott, előbb 1998-ban, majd 2006-ban tért vissza a történet.