Körülbelül egy éve lehetett arról hallani, hogy James Wan produceri felügyelete alatt elkészülhet a Tudom, mit tettél tavaly nyáron sorozat. Nos, az Amazon berendelte az első évadot.

James Wan és az Atomic Monster leforgatta a Tudom, mit tettél tavaly nyáron sorozat pilot epizódját az Amazon számára, a csatorna pedig a napokban berendelte a széria első évadát.

Minderről a THR számolt be, ahol kiderült az is, hogy Sara Goodman vezényletével, az Amazon Studios és a Sony Pictures TV közös produkciójában jöhet össze a széria. A sztori a filmes kalandhoz hasonló lesz, egy érettségiző csapat életét árnyékolja be egy halálos baleset, aminek aztán persze súlyosan megfizetik az árát. Igaz a sajtóközlemény úgy fogalmaz, hogy azért modernkori sztorira kell számítani és csavart is visznek majd a történetbe. Egyelőre ennyi a hivatalos információ.

A Tudom, mit tettél tavaly nyáron még 1997-ben mutatkozhatott be, Kevin Williamson forgatókönyve alapján, Jim Gillespie rendezésében Sarah Michelle Gellar, Jennifer Love Hewitt, Freddie Prinze Jr. és Ryan Phillippe főszereplésével. 1998-ban befutott a második rész, illetve 2006-ban egy harmadik felvonás, ami mondjuk már a mozikba nem jutott el.