Tűzgyűrű: Lázadás (2018)

Tűzgyűrű: Lázadás (2018) – Teljes film adatlap – Steven S. DeKnight rendezésében és John Boyega főszereplésével készülhetett el a Tűzgyűrű folytatása, amelyben a hatalmas lények és a Jaegerek ismét összecsapnak!

Tűzgyűrű: Lázadás online film adatlap

Tűzgyűrű: Lázadás (2018)

 

Magyar cím: Tűzgyűrű: Lázadás
Eredeti cím: Pacific Rim Uprising
Műfaj: akció, kaland, sci-fi
Mozipremier (USA): 2018. március 23.
Mozipremier (Magyar): –
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Steven S. DeKnight
Forgatókönyvírók: Steven S. DeKnight, T. S. Nowlin, Kira Snyder, Emily Carmichael
Filmstúdió: Double Dare You, Legendary Entertainment, Perfect World Pictures
IMDB adatlap: http://www.imdb.com/title/tt2557478/

A film története:

A Kaiju fenyegetés ugyan annak idején elhárult, de ennek már 10 éve. A szörnyűséges lények pedig ismét megtalálták a módját annak, hogy célkeresztbe vegyék a Földet. A 10 évvel ezelőtti csapáshoz képest pedig fejlettebben és még komoly csapás kíséretében igyekeznek rajta ütni.

Jake Pentecost (John Boyega), Stacker fia, apja önfeláldozása után elkallódott. Ígéretes Jaeger pilótának tűnt a fiatal, de a trauma miatt felhagyott a képzéssel és az alvilág mocskába merült.

Most azonban úgy dönt visszatér és segíti az embereket. Így szeretne méltó emléket állítani édesapja előtt és az öreg nyomdokaiba lépni. Jake vezényletével és még néhány tehetséges fiatal pilótával új csapatot állítanak össze, hogy a még fejlettebb Jaegerek irányításával elvegyék a Kaijuk harci kedvét.

Szereplők:

Adria Arjona, Scott Eastwood, Tian Jing, Rinko Kikuchi, John Boyega, Charlie Day, Burn Gorman, Dustin Clare, Nick E. Tarabay, Shyrley Rodriguez, Cailee Spaeny, Levi Meaden, Daniel Feuerriegel, Karan Brar, Jin Zhang

Képek, plakátok:

Előzetesek:

 

https://youtu.be/n0h0q0zmYHY

 

 

 

Érdekességek:

A stúdió meglehetősen sokáig nem adott zöld utat a Tűzgyűrű 2. részének. Ez annak volt köszönhető, hogy a film a tengerentúlon éppen, hogy nullszaldós lett. Igaz a nemzetközi bevételek kárpótolták az illetékeseket, akik végül beadták a derekukat. Igaz eleinte úgy tűnt, hogy Guillermo del Toro vezényletével készülhet el az új film. A mexikói születésű filmes azonban végül csak produceri feladatokat vállalt. A rendezést az ilyen téren szűz Steven S. DeKnight kapta meg.

Eleinte benne volt a pakliban, hogy Charlie Hunnam visszatér a főszerepben, végül úgy döntött, hogy nem kér ebből. A helyére Scott Eastwood szerződött. A másik főszerepre pedig Idris Elba után a Star Wars sztárját John Boyega-t nyerték meg. Idris Elba karakterének fiát alakíthatja.

A Tűzgyűrű: Lázadás (2018) sztorijával kapcsolatban mondjuk Guillermo del Toro már korábban is lenyilatkozta, hogy direkt egy nagyobb időbeli ugrást szerettek volna a két film között. Ez végül 10 évet jelent a sztori szerint.