Nem kizárt, hogy J. J. Abrams a jövőben egy Constantine filmet is tető alá hoz, ráadásul a pletykák szerint akár Keanu Reeves is visszatérhet a főszerepben.

Oké, a most következő információkat kezeljük meglehetősen óvatosan, hiszen sem Abrams, sem a Warner, sem pedig Keanu Reeves nem erősített meg semmit. Ugyanakkor hollywoodi berkekben mégis arról szólnak a hírek vagy még inkább pletykák, hogy a Warner J. J. Abrams produkciós cégével, a Bad Robots-szal egy új Constantine filmen ügyködik.

Ez talán azért nem annyira meglepő, mert Abrams biztosan dolgozik a Justice League Dark sorozaton. Ezt már korábban megerősítették és ennek a csapatnak tulajdonképpen Constainte is része. Azonban előfordulhat az is, hogy a háttérben a DC és a Warner egy Abrams-féle univerzumon is töri a fejét. Nem volna badarság.

Brandon Katz, az Observer újságírója ráadásul egy tweetben úgy fogalmazott, hogy amennyire ő tudja Keanu Reeves is érdekelt lehet az Abrams-féle Constantine filmben.

Ez nem volna teljesen meglepő. Egyrészt Reeves visszatért a Mátrixos szerepéhez is. Másrészt pedig tavaly egy interjúban is azt fejtegette, hogy szívesen bújna bele ismét Constantine, a démonvadász bőrébe.

Hmm. Egyelőre tényleg csak azt tudjuk mondani, de kíváncsian várjuk a fejleményeket. Nagyot szólna, ha tényleg készülne egy Constantine film és Reeves is visszatérne!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét