Új gonosz halott film
Lee Cronin rendezésében jöhet az új Gonosz halott film.

Sam Raimi még tavaly jelentette be, hogy egy vadonatúj Gonosz halott filmen dolgoznak. Most az is kiderült, hogy a megfelelő rendezőt is sikerült szerződtetni a projekthez.

Három évadot követően sajnos véget ért a Sam Raimi és Bruce Campbell nevével fémjelzett Ash vs. Evil Dead széria, ami az 1981-es Gonosz halott folytatása volt. Ráadásul piszok jó folytatása. A történettől azonban szerencsére nem végleg kell búcsút vennünk. Sam Raimi ugyanis már tavaly bejelentette, hogy a közeljövőben egy új Gonosz halott film is szerepel a tervei között. Ám erről mostanáig nem sokat lehetett hallani. Ráadásul most sem Raimi, hanem Bruce Campbell volt az, aki az Empire-nek friss információkkal szolgált.

A színész ugyanis hivatalosan is bejelentette, hogy Lee Cronin, A gyermek (The Hole in the Ground) rendezője lesz az, aki levezényelheti a filmet. Campbell a szóban forgó filmet is méltatta, ami nem is baklövés a részéről, egészen korrekt filmélményt alkotott Cronin, akire ezért is esett Raimi csapatának a választása.

Campbell továbbá arról is beszámolt, hogy az új film Evil Dead Now címen érkezhet meg. Sőt, nagyon úgy tűnik, hogy egy teljesen új sztorira számíthatunk, új karakterekkel, a már megismert világban. Ergo sem Ash visszatérésére nem számíthatunk, de nem is a Fede Alvarez féle legutóbbi Gonosz halott mozifilm folytatására kell számítani.

Campbell azt is ígéri, hogy habár új főhősökre számíthatunk, a végeredmény egy egészen dinamikus alkotás lesz, ami tempójában a sorozathoz lesz hasonló.

Hát legyen így! Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét