A DC FanDome szerencsére a James Gunn rendezésében készülő Az Öngyilkos osztagról is lerántotta a leplet, parádés szereposztással érkezik az új film!

A David Ayer rendezésében elkészült Öngyilkos osztag film nem aratott hibátlan sikert, a DC-Warner pedig úgy érezte, hogy lehet potenciál egy újabb felvonásban, de teljesen másként felépítve. Szerencséjükre a projekthez James Gunn-t is sikerült leigazolni, amikor egy korábbi posztja miatt a Marvel lapátra tette a rendezőt. Persze aztán időközben csak visszavették őt, hogy tető alá hozza a harmadik Galaxis őrzői filmet, ám addigra már Az Öngyilkos osztag újra gondolt változatára is rábólintott.

Csak abban bízunk, hogy a stúdió nem nagyon támasztott neki korlátokat, hiszen ebben az esetben egy őrült és zseniális filmet is kaphatunk. Olyat, ami messze lekörözi a David Ayer féle filmet.

A DC FanDome kedvcsinálójában tulajdonképpen névsorolvasást tartottak, a filmben felbukkanó remek színészek nevéről és szerepéről rántották le a leplet – egyelőre Taika Waititi szerepe mondjuk kérdéses. Valamint egy kulisszák mögötti videó is érkezett.

Fogyaszd egészséggel.

A teljes névsor, amúgy íme, leírva is:

Idris Elba – Bloodsport

Margot Robbie – Harley Quinn

John Cena – Peacemaker

Viola Davis – Amanda Waller

Jai Courtney – Captain Boomerang

Joel Kinnaman – Rick Flag

David Dastmalchian – Polka-Dot Man

Daniela Melchior – Ratcatcher II

Steve Agee – King Shark (mo-cap)

Sean Gunn – Weasel (mo-cap)

Flula Borg – Javelin

Nathan Fillion – TDK

Peter Capaldi – The Thinker

Pete Davidson – Blackguard

Alice Braga – Solsoria

Mayling Ng – Mongal

Michael Rooker – Savant

Storm Reid – Tyla (Bloodsport lánya)

Jennifer Holland – Emilia Harcourt

Juan Diego Botto – Luna

A tengerentúlon továbbra is 2021. augusztus 6. a kiszemelt premierdátum.