Andrew Lincoln és Lauren Cohan után úgy tűnik megvan a következő nagynév a távozók közül.

Habár az ember érzése az lehet, hogy a Suttogók új lendületet adhatnak az olykor kicsit aludt tej kategóriát produkáló The Walking Dead-nek, a készítők mégis talán nem az eredeti terveik szerint kell, hogy keverjék a lapokat. Andrew Lincoln kiszállása ugyanis jó eséllyel nem szerepelt az írók agyában. A színész viszont úgy döntött, hogy egy kicsit a családjával is foglalkozna. Igaz, az más kérdés, hogy egy kicsit azért megvezettek minket, hiszen Rick halála igazából Rick eltűnése volt és kiderült, hogy néhány, a zombik által uralt világ másrészén játszódó filmben találkozhatunk majd ismét a színésszel.

A Maggie-t alakító Lauren Cohan pedig szintén eltűnt. Ráadásul az ő „kiírása” még érdekesebb volt, hiszen ő tényleg csak egyik részről a másikra eltűnt. Furcsa volt az egész, úgy tudni, hogy a színésznő a bérezést illetően sem igazán tudott megállapodni, de egy másik sorozatban is számítottak rá, amire nem akart nemet mondani. Kérdés, hogy ha az nem jön be, akkor az ő visszatérésére számíthatunk-e.

Ami viszont most biztosnak tűnik, hogy a Michonne-t alakító Danai Gurira is lelép. A hírek szerint az újabb évadra szóló szerződést illetően nem sikerült megállapodni a színésznővel. Egyes pletykák szerint nem is feltétlen csak a bérezés volt a gond, hanem az, hogy Gurira a mozis színtér felé is kacsingat, akár a Fekete Párduc folytatása is érdekelné, a sorozat viszont az ilyen munkákra kevesebb az ideje.

A The Hollywood Reporter szerint Danai Gurira a tizedik évad néhány részében látható lesz, viszont csak az évad első felében találkozhatunk majd vele.

A THR továbbá úgy tudja, hogy nem kell Michonne halálától tartani, ugyanis a már említett The Walking Dead tévéfilmekben szinte biztos, hogy találkozhatunk majd vele.

Ami jó hír lehet a rajongók számára, hogy Norman Reedus (Daryl) és Melissa McBride (Carol) viszont aláírtak a folytatásra is, így ők biztosan ott lesznek a tizedik évadban. Még bírják ezt a világot.