Izgalmas képek kerültek fel a világhálóra, amelyen a Godzilla vs. Kong szörnyeit vehetjük szemügyre, játékfigurák formájában. Egy régi ismerősre és egy vadiúj szörnyre is számíthatunk!

Az sb_toyz nevű user Instagram oldalán bukkant fel néhány érdekes játékfigura a napokban, amelyek a hongkongi Playmates Toys Godzilla vs. Kong kollekcióját mutatja be. Ebből pedig akár a 2021-ben érkező filmmel kapcsolatban is levonhatunk néhány következtetést.

A stúdió vélhetően nem kapkodja el az első előzetes bemutatását, hiszen a koronavírus-járvány miatt majd csak 2021. május 21-én mutatnák be a végeredményt. Így ha tippelni kellene minimum november-december környékére tennénk az első mozgóképes anyagot.

Viszont néhány napja egy fotó már felbukkant, amelyet a Facebook oldalunkon is csekkolhatsz. Illetve most itt az sb_toyz oldalról néhány kép az elkészült játékfigurákról.

A címszereplők felbukkanása nem meglepetés, azonban az egyik képen a Skullcrawler nevű lény is látható, akit a Kong: Koponya-szigetben már megismerhettünk. Mindebből arra tippelhetünk, hogy ő biztos visszatérő.

Mellette viszont még izgalmasabb a Warbat nevű óriás szörny, ami egy kígyószerű lény lesz. Róla egyetlen kép van, figura formájában még nem is mutatták meg. Azonban a feltűnésére szinte biztosan számíthatunk, hiszen korábban is lehetett már erről pletykákat olvasni. Warbat azért is lehet izgalmas lény, mert ő a korábbi Godzilla-filmekben, tehát a régi japán alkotásokban sem tűnt fel, így tényleg teljesen új karakter lesz, nem csak az új franchise-ban, hanem egyáltalán a Godzilla univerzumban.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét