Vaják előzménysorozat

Jussát várja a Vaják! A Netflix pedig egy újabb sikerszériát alkotott. Amellett ugyanis, hogy készül a széria második évad, kiderült, hogy egy előzménysorozat is összejöhet!

Ahogy azt várni lehetett szép siker lett a Netflix The Witcher azaz Vaják című sorozata. Henry Cavill, jött, látott, morgott és győzött, nem hiába, hiszen remek kis széria kerekedett ki a történetből, amelynek előbb-utóbb érkezik a második évada is.

A Netflix tervei viszont vérmesek, hiszen a napokban bejelentették, hogy egy Vaják előzménysorozat is szerepel a terveik között.

Már azt is tudni lehet, hogy egy hatrészes sorozatra készülhetünk, az eredeti széria producereivel Lauren Schmidt Hissrich és Deelan da Barra bábáskodnak tehát a széria fölött, de a Vaják sztori agytrösztje, Andrzej Sapkowski is részt vesz a munkában, producerként és kreatív tanácsadóként számítanak rá a munkálatok során.

A sztorival kapcsolatban annyit már elárultak, hogy a Vaják 1. évada előtt járunk majd, ráadásul 1200 évvel korábban. Megismerhetjük a világ kialakulását, azt, hogy miként bukkantak fel a szörnyek, de fény derül arra is, hogy miért hozták létre a Vajákokat.

A sztori a The Witcher: Blood Origin címet viseli és az Egyesült Királyságban fogják forgatni. Egyelőre ennyit tudunk, kíváncsian várjuk a részleteket és az újabb infómorzsákat.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét