Még a héten megérkezik a Vampires vs. the Bronx a Netflix kínálatába, így kaptunk is hozzá egy szórakoztatóra sikerült előzetest.

A Netflix idén októberben is készül néhány horror alkotással, sőt egészen komolynak is nevezhetjük a felhozatalt. A Bly-udvarház szelleme mindenképpen említésre méltó és talán a legjobban várt darab, de lesz néhány más újdonság is. Például két könnyedebb móka, az egyik Adam Sandler főszereplésével, a másik aranyos CGI rémségekkel, illetve jön a Vampires vs. the Bronx is.

Ez utóbbi film is igyekszik majd kacagtatni, de az előzetesből azért úgy tűnik, hogy picit ijesztőbb móka lesz a végeredmény – bár kőkemény durvulásra azért nem kell számítani, hiszen a hírek szerint PG-13-as korhatár besorolást kaphat a film.

A történet elég egyszerű, néhány bronxi fiatal srác kénytelen felvenni a kesztyűt a környékre érkező vámpírbandával. A srácok ugyan tényleg elég fiatalok, de elszántak és eltökölték, hogy szétzúzzák a hegyes szemfogú ellenfeleiket.

A filmet Osmany Rodriguez rendezte, a forgatókönyvet ő és Blaise Hemingway készítették. A főbb szerepekben Jaden Michael, Gregory Diaz IV, Sarah Gadon, Shea Whigham, Method Man, Coco Jones, Judy Marte, Chris Redd, Adam David Thompson és Jeremie Harris lesz látható.

A trailert elnézve könnyen lehet, hogy az Idegen arcokhoz hasonló kellemes ökörséget kapunk.

Vampires vs. the Bronx előzetes: