Nem volt egyszerű menet és volta pillanatok, amikor Sam Neill is azt hitte, hogy sosem fog elkészülni a legújabb Jurassic World film.

Kétszer le kellett állítani a Jurassic World: Világuralom forgatásait, a színészek és a stáb külön szállodában volt elszigetelve a külvilágtól és több mint 40 ezer koronavírus tesztet is elvégeztek, miközben eltelt több mint 9 hónap. Talán már az is egy izgalmas történet volna, hogy miként sikerült tető alá hozni a Jurassic World: Világuralmat. A meló viszont véget ért!

Colin Trevorrow rendező a Deadline-nak úgy nyilatkozott, hogy ez az élethelyzet és a forgatási körülmények szerinte közelebb hozták egymáshoz a stábtagokat és mindenki fantasztikus munkát végzett. A forgatások véget értek, minden megvan, most jöhetnek az utómunkálatok, bár Trevorrow hozzátette, hogy azért nem ugranak neki rögvest, mert előtte ő maga is szeretne a családjával lenni, hiszen 4 hónapja erre nem igazán volt példa.

Sam Neill is posztolt a forgatások befejezése kapcsán és elárulta, hogy ő maga néha úgy hitte, hogy talán sosem érnek a munka végére, azonban a fantasztikus csapatnak hála megtették, amit megkövetelt a haza.

A Jurassic World: Világuralom úgy tűnt, hogy 2021 júniusán mutatkozhat be, októberben azonban a stúdió úgy döntött, hogy mégis később, majd csak 2022 nyarán mutatják be a végeredményt. Így aztán az utómunkálatokra is bőven lesz idejük az illetékeseknek.