Escape Room előzetes

Magyar előzetest kapott a Végtelen útvesztő, amely 2019 év elején mutatkozhat be a közönség előtt.

Végtelen útvesztő teljes film adatlap

Végtelen útvesztő (2019)

 

Magyar cím:  Végtelen útvesztő
Eredeti cím: Escape Room
Műfaj: akció, horror, thriller
Mozipremier (USA): 2019. január 4.
Mozipremier (Magyar): 2019. január 3.
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Adam Robitel
Forgatókönyvírók: Bragi F. Schut, Maria Melnik
Filmstúdió: Original Film
Forrásunk az imdb adatlapja.

 

Végtelen útvesztő (2019) története:

Hat egymás számára teljesen idegen ember szörnyen kiszolgáltatott helyzetbe kerül. A céljuk azonban közös: túlélni!

Szereplők:

Deborah Ann Woll, Taylor Russell, Tyler Labine, Logan Miller, Adam Robitel, Jessica Sutton, Nik Dodani, Jay Ellis, Jamie-Lee Money, Vere Tindale, Cornelius Geaney Jr., Paul Hampshire, Kenneth Fok, Gino Lee

Előzetes magyarul:

Érdekességek:

Nem régiben már bemutatkozott a mozikban egy Escape Room című thriller. Magyarországon Szabadulószoba címen került a mozikba. Az Escape Room esetében viszont úgy tűnik, hogy Végtelen útvesztő lesz a nyerő cím. Ez teljesen jogos is, hiszen nem keverjük a két különböző filmet. Ez azért is lehetett fontos, mert a korábbi produkció nem aratott osztatlan sikert a nézők körében.

A rendezést Adam Robitel vezényelte, aki  2014-ben az Ördögűzés: Deborah Logan története című filmmel hívta fel magára a szakma és a rajongók figyelmét. Később forgatókönyvíróként dolgozott a Parajelenségek: Szellemdimenzión. Majd idén mutatták be az Insidious: Az utolsó kulcsot, amelyet rendezőként vezényelt.

A forgatókönyvet Bragi Schut, A küszöb című sorozat ötletgazdája és a Boszorkányvadászat írója, valamint Maria Melnik készítette el. Melnik íróként eddig többnyire sorozatokon dolgozott. Például a Képmás vagy a Fekete vitorlák egy-egy részén. Illetve az American Gods írói csapatának is tagja volt.

A hírek szerint a Végtelen útvesztő 10 millió dollár költségvetéssel készülhetett el.

A főszerepben feltűnő Deborah Ann Woll a True Blood című sorozatból lehet ismerős. Jessica Hamby-t alakította ott. Emellett viszont a Dupla csapdában vagy a Mother’s Day 2010-es feldolgozásában is lehetett vele találkozi.

Taylor Russell a Lost in Space sorozatban játszott, de a Sötét folyosókban is szerepet kapott és a Mielőtt elmegyek című filmben is találkozhattál vele.

Tyler Labine pedig elsősorban talán a Trancsírákból lehet ismerős, ott alakította a Dale nevű fazont.