Venom 2: Carnage színre lép (2021) – Online film adatlap – A Sony néhány éve betalált a rajongóknál a Tom Hardy főszereplésével készült Venommal, így nem meglepő, hogy a folytatás is elkészülhetett.

Venom 2: Carnage színre lép – Teljes film adatlap

Magyar cím:Venom 2: Carnage színre lép
Eredeti cím: 
Venom: Let There Be Carnage
Műfaj: 
akció, horror, sci-fi
Premier (USA): 
2021. június 25.
Hazai premier: 
2021. június 24.
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: 
Andy Serkis
Forgatókönyvírók: 
Kelly Marcel
Filmstúdió: Marvel Entertainment, Pascal Pictures, Sony Pictures Entertainment
Forrásunk a film IMDB adatlapja.

Venom 2: Carnage színre lép története:

Venom megérkezett a Földre és szerencsére Eddie Brock (Tom Hardy) bőrébe bújva tökéletes társra talált. Szerencsére ellenfeleit is legyőzte, kalandjainak azonban koránt sincs vége. Cletus Kasady azaz Vériontó (Woody Harrelson) ugyanis azt ígérte, hogy ha kiszabadul a börtönből, akkor hű lesz a nevéhez és komoly vérontást rendez. Nos, Kasady kiszabadul, így Venom csak hamar egy új ellenfélre tesz szert.

Szereplők

Tom Hardy, Michelle Williams, Woody Harrelson, Naomie Harris, Stephen Graham, Amber Sienna, Reid Scott, Sean Delaney, Laurence Spellman, Peggy Lu, Michelle Greenidge, Etienne Vick, Alfredo Tavares, William W. Barbour, Andrew Koponen

Venom 2: Carnage színre lép előzetes:

Még nem érkezett meg az előzetes.

Érdekességek:

Ha minden igaz, akkor a Venom 2: Carnage színre lép tényleg hű lesz a címhez és valóban számíthatunk vérontásra. Már az első Venom film esetében is felmerült, hogy R-es besorolást kap a film, így durvább jelenetek is helyet kapnak majd benne. A Sony azonban a mozikba mégis óvatosabb verziót küldött, hogy barátságosabb korhatárbesorolást kapjon a film. Matt Tolmach producer azonban úgy fogalmazott, hogy a Venom 2 esetében tényleg merészebbek lesznek és R-es besorolással fog futni a film.

Eleinte úgy volt, hogy Ruben Fleischer, az első részt is rendező direktor ülhet be a rendezői székbe. Azonban ő mégsem tudta vállalni a feladatot. Ezt követően a Sony három esélyest jelölt meg, Rupert Wyatt, Travis Knight és Andy Serkis személyében. Végül utóbbi úriember lett a befutó és rendezhette meg Carnage színre lépését.

Négy Oscar-jelölt színész is szerepet kapott a Venom folytatásában. Tom Hardy, Woody Harrelson, Naomie Harris és Michelle Williams.

Ez lesz a Sony égisze alá tartozó Marvel-karaktereket felvonultató kaland harmadik része. Az első a Venom első felvonása volt, majd a Morbius lesz a második és a Carnage színre lép a harmadik felvonás. Jó eséllyel nem ez lesz amúgy az utolsó Venom film, hiszen Tom Hardy három filmre szóló szerződést írt alá a pletykák szerint.

A Venom 2. részét eredetileg 2020. október 2-án szerették volna bemutatni, a Sony azonban a koronavírus-járvány miatt 2021 nyarára tolta a premiert.