Vonat Busanba 2: Peninsula (2020) – Online film adatlap – A dél-koreia zombivonatról nincs leszállás, jöhet a második felvonás, amelyben a tét is emelkedik!

Vonat Busanba 2: Peninsula – Teljes film adatlap 

Vonat Busanba 2 Peninsula 2020

Magyar cím: Vonat Busanba 2: Peninsula
Eredeti cím: Train to Busan 2: Peninsula
Műfaj: akció, horror, thriller
Premier (Dél-Korea):  2020. július 15.
Hazai premier: 2020. augusztus 12.
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Sang-ho Yeon
Forgatókönyvírók: Joo-Suk Park, Sang-ho Yeon
Filmstúdió: Movic Comics, Next Entertainment World, RedPeter Film
Forrásunk a film IMDB adatlapja.

Vonat Busanba 2: Peninsula története

A Dél-Koreában elindult zombi apokalipszis továbbra is dübörög. A helyzet nagyon gyorsan nagyon rosszra fordult. Viszont már eltelt négy év a kezdetek óta. Habár zombiból nem lett kevesebb, azért a túlélők igyekeztek alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Az újabb részben néhány túlélő kálváriáját követhetjük nyomon.

Szereplők:

Dong-Won Gang, Jung-hyun Lee, John D. Michaels, Daniel Joey Albright, Re Lee, Milan-Devi LaBrey, Hae-hyo Kwon, Geoffrey Guiliano, Pierce Conran, Christopher Gordon

Előzetesek, videók:

Érdekességek:

A 2016-os Vonat Busanba rendkívüli nagy siker volt. Egyrészt Dél-Koreában is, viszont világszerte ismert és elismert alkotás lett a zsánert kedvelők körében. Így aztán nem is meglepő, hogy a készítők a folytatás mellett döntöttek.

A rendezést ez alkalommal is Sang-ho Yeon vezényelte, aki betéve ismeri a sztorit. Ez sem véletlen, hiszen annak idején, 2016-ban Seoulyeok elnevezéssel animációs történetként hívta életre a Szöulban zajló zombi apokalipszist, majd ezt követően készülhetett el a film.

Nem csak a két rész elkészítése között telt el négy év, hanem a sztori története szerint is. Ez alkalommal új szereplőket ismerhetünk meg, akik egy félszigeten próbálnak meg boldogulni.

Az előzetesek alapján kijelenthető, hogy a stáb még inkább fentebb csavarta az akciórészeket. Rengeteg ilyen jelenetre számíthatunk.