Úgy tűnik, hogy végre megkapjuk Negan várva várt előzménytörténetét. Az AMC ugyanis szerződtetett egy színésznőt, aki a karakter feleségét játszhatja. Ráadásul nem is akárki kapta ezt a szerepet!

A 10. évad 16. részével kis híján mondhatjuk, hogy lezárult a The Walking Dead 10. évada. Viszont kicsit Mátyás királyi a dolog, hiszen a koronavírus-járvány miatt az AMC úgy döntött, hogy belevisznek egy kis furfangot a dolgokba. Az ugyanis kiderült, hogy a 11. évaddal lezárul a The Walking Dead, ráadásul egy extra hosszú évadra számíthatunk, valamint a 10. évadhoz is hozzácsapnak még hat felvonást.

Ezek a tervek szerint kevés zombit vonultatnak majd fel és inkább a karakterekre és a jellemfejlődésekre fókuszálnak. Nem hiába, a stáb ugyanis egyelőre nem szeretne tömegjeleneteket forgatni, természetesen érthető okokból.

Idézzük fel a The Walking Dead 10 évadának eddigi legbrutálisabb csatáit!

A hat extra epizódról eddig ennél sokkal többet nem tudtunk, ám most kiderült, hogy az egyik rész Negan karakterére fókuszálhat, sőt talán az Itt van, Negan! különszám feldolgozását kaphatjuk meg!

Sejteni lehetett, hogy ezt a ziccert nem hagyja ki a csatorna, ám úgy tippeltük, hogy talán a Tales of the Walking Dead című, tervezett antológia sorozatban kapjuk meg Negan epizódját. Ez persze még most sem kizárt, ám az biztos, hogy a csatorna leszerződtetett egy színésznőt, aki Lucille-t, Negan feleségét formálhatja meg. Így aztán biztosan kapunk egy kis előzménysztorit.

A pláne viszont talán nem is ez, hanem az, hogy a szerepet Hilarie Burton kapta. Így lehet nem sokat mond a neve, viszont ha Hilarie Burton Morgan néven hivatkozunk rá, akkor lehet beugrik kiről van szó. Bizony, a Negan-t megformáló Jeffrey Dean Morgan valódi feleségéről. Apu benyomta Anyut a műsorba. Ez viszont kifejezetten izgalmas és jó hír, a kémia tuti meglesz a karakterek között.