Jeffrey Dean Morgan avagy a The Walking Dead Negan-je nem régiben az Entertainment Weekly-nek adott interjúban elárulta, hogy ő sem tudta ki fog meghalni a sorozatban.

Hatalmas a titoktartás a The Walking Dead háza táján. A készítők már korábban is elárulták, hogy nekünk, nézőknek semmiképpen nem fogják elárulni, hogy ki az, akitől a hetedik évad első részében elbúcsúzhatunk.

Eddig tartják is a szavukat – habár Kirkman elárulta, hogy Rick Grimes biztosan életben marad, azonban így is vannak még tízen a listán. A Comic Con-on bemutatott The Walking Dead előzetes is tartotta ezt. Sőt a karakterek egy-egy búcsúvideót is kaptak. Viszont mi már próbáltuk kimatekozni, hogy kitől búcsúzhatunk majd.

Jeffrey Dean Morgan, a The Walking Dead Negan-je azonban az Entertainment Weekly-nek adott interjújában elárulta, hogy ő és színésztársai sem tudták jó ideig, hogy kitől is kell elköszönni.

A színész az interjúban elárulta, hogy a stáb számára nem volt egyszerű a forgatás. Az ominózus rész felvételét a „pokol 10 napjának” nevezte.

„Nem mondták el nekem se, hogy kit fogok megölni. Mondjuk abban se vagyok biztos, hogy akkor este ezt bárki is tudta volna, nekem mindenesetre nem szóltak. Igaz volt egy interjú, ahol Norman (Reedus) azt mondta, hogy tudja ki fog meghalni. De nem vagyok benne biztos, hogy tényleg így volt. Az emberek nyáron biztos ezen gondolkoztak. Nekem nem sikerült kitalálnom, csak akkor tudtam meg, amikor megkaptam az első rész forgatókönyvét.”

„Nem volt egyszerű. Már az utolsó rész forgatásai is durva volt, a mostanié azonban bőven felülmúlta. Durva volt. Őrületes. Pokoli meló volt az érintettek számára. Nehéz volt, viszont azért jól ment. Mármint úgy értem, hogy látni ezeket az emberek, hogy milyen szenvedéllyel csinálják, amit csinálnak, az egész stáb. Azonban nagyon megrendítő lesz ez mindenki számára. Szinte reset-eljük a The Walking Dead eddigi világát és a helyébe lép Negan kibaszott világa. Durva.”

Jeffrey Dean Morgan-t a hatodik évad végi cliffhangerről is kérdezték. Nem csoda, hiszen nagy port kavart, a rajongók többsége mézesmadzagnak vélte és utálta érte a készítőket.

A The Walking Dead Negan-je ezzel kapcsolatban elmondta, hogy meglepődött, amikor látta a sok negatív reakciót. Úgy hitte, hogy a zárás sokkoló lesz, nem pedig ilyen népharagot kiváltó. Morgan szerint nem is sikerült ez annyira rosszul. Hozzátette, hogy azért megérti, hogy a rajongók felhúzták magukat.

„Szerintem azok az emberek, akik a finálé után, a zárást látva azt mondták, hogy soha többet nem nézik a sorozatot, biztos, hogy ők lesznek az elsők, akik októberben a tévék elé ülnek. Vigyázni kell azzal, hogy mit kíván az ember, mert amikor megkapjuk a válaszokat, akkor lehet nem fog jól esni a dolog.”

Ebben mi is egészen biztosak vagyunk. Lesz itt sírás október 23-án.