Robert Kirkman egy régebbi interjúban azzal viccelődött, hogy a The Walking Dead-nek úgy lesz vége, hogy megjelennek az idegenek. Nos könnyen lehet, hogy a legutóbbi részben történt valami!

Te is láttad az UFO-t a legutóbb The Walking Dead-ben? Ott volt! Komolyan. Vagy legalábbis valami elsuhant a greenboxolt háttérben. A kérdés már csak az, hogy miről van itt szó pontosan!

A legutóbbi The Walking Dead részben sok mindennel el voltunk foglalva. Daryl és Carol végre egymásra találtak, együtt örültünk velük. Daryl tigrist is simogathatott, rég nem látott giccses jelenet volt, amit az állatkertben persze sose próbálj ki! Aztán ott volt az új népség, akik keveset szólnak és még annál is büdösebbek lehetnek.

Na és ne feledkezzünk meg Winslow-ról, a gladiátor zombiról sem! Ő volt a csúcspont, igaz a kivégzése meglehetősen butára sikerült. A legmenőbb zombit, a leggagyibb módszerrel ölték meg. Micsoda fityisz ez szegénynek.

Azonban, amikor Rick a szemétdomb tetején kapirgált a Milla Jovovich ihlette Jadis társaságában történt valami. Valami, amit nem sokan vettek észre. Angel Luis a szemfülesek közé tartozott, ő hamar a Twitterre is posztolta, amit látott. És csak ugyan, ha nagyon nézzük a hátteret, akkor ott bizony valami elsuhan.


Több megoldás is létezik.

A zöldhátteres jelenet egyébként is gagyi volt. Becsúszott valami hiba és azt látjuk elsuhanó, azonosítatlan tárgyként.

Lehet, hogy egy repülőgép ment el, a stábból pedig senki nem vette észre, vagy direkt ott hagyták. A Trójába is volt ilyen és ez olcsóbb, mintha Brad Pitt-et szerződtették volna.

Vagy! És ezt a választ imádjuk a legjobban. Kirkman tényleg alien-es lezárást tervez és habár az még az ígéretei szerint odébb van, már felvezette őket egy UFO-val.

Persze könnyen lehet, hogy egy ennél még durvább utalás, titok van kilátásban, amin most brit tudósok agyalnak.

Nyilván mi is sejtjük, hogy csupán valami technikai bakiról van szó, ugyanakkor nagyon menő lenne, ha a The Walking Dead UFO-kal vegyülne.

Illetve ha már a válaszok. Akkor azért van még egy tippünk: