Warrior Nun előzetes
Látványos kalandot ígér a Warrior Nun előzetes.

A Netflix újabb izgalmasnak ígérkező sorozattal rukkol elő, a Warrior Nun előzetes minket megfogott!

Július 2-án kerül fel a Netflixre a Warrior Nun című széria első évada, amely az előzetest elnézve egészen ígéretesnek tűnik.

A sztorit egy manga történet inspirálta, a végeredmény pedig egyszerre lesz vicces, akciódús, egy fantasy és sci-fi elemekkel operáló széria, amely a young adult korosztályt célozza meg – első ránézésre akár még talán egy fajta Supernatural pótlékként is tekinthetünk rá. Ezt persze nem kiabálnánk el, de első ránézésre azért van benne kraft!

Egyes vélemények úgy fogalmaztak, hogy olyan, mintha A sötétség seregét és a Légiót keresztezték volna és tény, hogy ebben a megállapításban is van igazság.

A főhősünk egy 19 éves csaj lesz, Alba Baptista alakításában, aki egy nap teljesen megváltozik az élete, mondhatni megérinti őt az isteni szikra. Kiderül, hogy hősnőnk egy ősi rend tagja, egy olyan társaságé, amely a démonok és a rossz lények ellen küzd, hogy megóvják a Földet.

A sorozatot az a Simon Barry hozta össze, akinek a Van Helsing, Continuum, Ghost Wars vagy éppen Bad Blood című alkotásokat köszönhetjük. Alapvetően amerikai produkcióról van szó, de a forgatások Spanyolországban zajlottak.

Egy próbát mindenképpen megérhet a dolog.

Warrior Nun előzetes: