A The Blumhouse és az Amazon közös projektje októberben megérkezik, négy horror filmnek örülhetünk, amelyek most mind előzetest kaptak.

Már korábban beszámoltunk arról, hogy az Amazon és Jason Blum horror filmekre specializálódott produkciós cége egy közös projektbe fog. A kaland a Welcome to the Blumhouse elnevezést kapta és egy antológia sorozatról lesz szó, ahol ráadásul javarészt egészestés alkotásokra készülhetünk, kevésbé ismert horror rendezőktől.

Az első négy epizód címe és egy-egy fotó már korábban is hivatalos volt, most viszont végre megérkeztek az előzetesek is. Vegyük szépen sorba őket:

Black Box előzetes:

A történetünk főhőse egy apa lesz, aki egy autóbalesetben elveszti a feleségét és vele együtt az emlékeit is. Arra azonban úgy tűnik lehetősége nyílik, hogy utóbbiakat visszakapja, egy kísérleti programhoz csatlakozik hősünk, azonban a kezelés nem egy egyszerű út, hősünk ugyanis lassan már azt is megkérdőjelezi, hogy ki is ő valójában.

A főbb szerepekben Mamoudou Athie és Phylicia Rashad lesz látható, a rendezést pedig Emmanuel Osei-Kuffour Jr. vezényelte.

The Lie előzetes:

A második film Veena Sud rendezése, aki a The Killing című sorozat egyik producere. Egy érdekes horrorra számíthatunk, amelyben főhősünk, egy tinédzser megöli a legjobb barátját. A gyerek szülei megpróbálnak neki segíteni, de kérdés, hogy mennyire járnak sikerrel és mennyire tudnak együtt élni ezzel az egésszel.

Evil Eye előzetes:

Elan és Rajeev Dassani horrorja a következő, amelyben egy édesanya kap főszerepet, aki úgy gondolja, hogy lánya új barátja ismerős a múltjából, ráadásul nem is kellemes emlékek fűzik őket egymáshoz.

Nocturne előzetes:

A negyedik film Zu Quirke rendezői debütálása egy lánnyal a főszerepben, aki a művészeti egyetem hallgatója, talán nem a legtehetségesebb tanonc, azonban miután rátalál egy elhunyt osztálytársa noteszére, minden megváltozik.