Azt eddig is reméltük, hogy az animációs Marvel széria, a What if…? nagyot szól majd. Ám a most érkezett előzetest elnézve talán az elképzeléseket és a várakozásokat is bőven felülmúlja majd a sorozat!

Azt eddig is tudtuk, hogy a What if…? alaposan összekuszálja majd a Marvel Filmes Univerzumának szálait. Ráadásul mindezt javarészt úgy, hogy az élőszereplős történésekre nem lesz hatással. Oké, ez utóbbit persze várjuk ki, hiszen a Marvel nagyon úgy tűnik, hogy nyit a multiverzum irányába, akkor pedig talán bármi elképzelhető.

Az animációs What if…? tulajdonképpen elég vad dolgokkal áll majd elő, minden epizódban egy-egy alternatív sztorit ismerhetünk meg. Lesz olyan például, amelyben Peggy Carter lesz Anglia Kapitány. Valamint egy olyan rész is, ahol Amerika Kapitány zombi lesz és Bucky-nak vele kell harcolnia.

A What if…? jövő nyáron érkezik a Disney+ szolgáltatásába, az első évad pedig 10 részes lesz. Ami külön izgalmas, hogy a sorozatban felbukkanó animált karaktereket természetesen azok a színészek fogják megszólaltatni, akik a Marvel Filmes Univerzumában is alakították az adott figurát.

What if…? első előzetes: