Willy’s Wonderland előzetes – Befutott Nicolas Cage újabb agyament trash filmjének trailere. Ettől a filmtől tuti, hogy eldobjuk majd az agyunkat.

Nem rég számoltunk be róla, hogy Nicolas Cage tovább folytatja kiváló filmes pályafutását – ne tessék ebből kiérezni az iróniát. Például egy földönkívüli nindzsás filmben is találkozhatunk vele, de érkezik majd a főszereplésével a Willy’s Wonderland is, amelyhez megérkezett a teljes előzetes is, a nem rég befutott kedvcsinálót követően.

A történet hangulatában a Five Nights at Freddy’s nevű videójátéksorozatra hajaz, esetünkben is animatronikus állatok kelnek életre, ami cseppet sem lesz játékos virgonckodás. Cage egy olyan figurát alakít, aki élete kalandjába keveredik. Lerobban a járgánya és mivel hirtelenjében nincs nála cash, hogy megjavíttassa, így bevállalja a gondnoki melót a Willy’s Wonderland nevű vidámparkban. Mi baj lehet?! A baj talán csak az, hogy a vidámpark egy kicsit veszélyesebb annál, mint azt az ember elsőre sejtené.

A végeredmény tehát egy erősen B-kategóriás akció-horror lesz, de Cage ezen a téren azért már választott az elmúlt években tökéletesen filmszerepet.

A Willy’s Wonderland a tengerentúlon február 12-én érkezhet, a mozikba és VOD-os formában is.

A főbb szerepekben Nicolas Cage és a rémséges bábok mellett Beth Grant, Terayle Hill, Caylee Cowan, Emily Tosta, Grant Cramer és Chris Schmidt Jr. lesz látható.

Willy’s Wonderland előzetes:

Willy’s Wonderland teaser előzetes: