Végre befutott a jövőre érkező Wrong Turn film első előzetese, amiben bőven van kraft. Egyelőre úgy tűnik, hogy nem hiába próbálják feléleszteni ezt a franchise-t.

Annak még 2003-ban mutatták be az első Halálos kitérő vagy ha úgy tetszik, Wrong Turn filmet. A végeredmény meglehetősen brutális lett és egészen jó fogadtatásra talált. Ennek okán pedig néhány év alatt egészen hat részig jutott. Ám az egyes folytatások minőségben mind alább és alább adták, nem is csoda, hogy 2014 után pihenőre vonult a franchise.

Nem rég viszont arról lehetett hallani, hogy az eredeti készítők egy új rendezővel a fedélzeten egy remake/reboot változaton dolgoznak. Azóta kiderült, hogy tulajdonképpen a 2003-as film alapján igyekszik újra gondolni a korábbiakat az új Wrong Turn film, ergo ahhoz a részhez valamilyen szinten kapcsolódni is fogunk!

A történet egy csapat fiatalról szól, akik az Apalache-hegységben túráznak és természetesen tiltott ösvényre tévednek és egy elzárt közösségre bukkannak. Ráadásul ennek a közösségnek a tagjai nagyon nem szeretik a betolakodókat és bármi áron igyekeznek megvédeni magukat.

A forgatókönyvet a Halálos kitérő-filmek ötletgazdája, Alan B. McElroy jegyzi, míg a rendezést Mike P. Nelson vezényelte. A főbb szerepekben Charlotte Vega, Adain Bradley, Bill Sage, Emma Dumont, Dylan McTee, Daisy Head, Tim DeZarn és Matthew Modine lesz látható.

A tengerentúlon a tervek szerint 2021. január 26-án már meg is érkezhet az új film, amire egyszerűen csak Wrong Turn címen hivatkoznak.

Wrong Turn (2021) előzetes: