Van az, amikor mi is keressük a szavakat, gubbasztunk a klaviatúra fölött és nem tudjuk feldolgozni, amit láttunk. A Z Dead End előzetese ilyen, itt ugyanis zombik potyognak az égből.

Ha azt hiszed, hogy már mindent láttál, akkor az a helyzet, hogy tévedsz! Tény, hogy a lelkes függetlenfilmesek és a The Asylum már igyekezett kimaxolni minden agyamentséget, de jól tudjuk, hogy ez egy feneketlen kút, ahonnan most újabb vödör idiótaságot mernek ki!

Robert Resto és csapata ugyanis eltökélte, hogy leforgatja a Z Dead End című filmet, amihez most egy kis kedvcsináló is érkezett.

A Z Dead End története amúgy faék egyszerűségű: csúnya felhők érkeznek, amikből zombik potyognak és jaj nekünk! Tudni kell, hogy a filmesek az IndieGoGo-n futtatnak egy kampányt, így szeretnék összegyűjteni a forgatásokhoz és a kiválónak ígérkező utómunkákhoz való lóvét. Ráadásul első körben 25 ezer dollárt szerettek volna összekalapozni, ám ez bőven meglett, így most 50 ezer az új cél, ami könnyen összejöhet, hiszen csak pár száz dollár híja van és van még bő két hét a kampányból.

Ebből az összegből persze javarészt arra számíthatunk, hogy bűnös élvezetet kapunk, amire az előzetes sem cáfol rá. Amit látunk az ugyanis gagyi – bár néhány snittben egészen hangulatosak az aláhulló zombik, de a közeli felvételek és a CGI effektek azért pont elég ZS-kategóriásak.

Az mondjuk egyelőre kérdés számunkra, hogy azon kívül, hogy az aláhulló zombik agyonütnek, miért olyan veszélyesek – a trailerben ugyanis sokan rögvest omlósra robbannak, persze lehet így is képesek lesznek fertőzni.

Pontos megjelenési dátum érthető okokból még nincs, de ha majd ha lesz, akkor bizonyára eldobjuk az agyunkat!

Z Dead End előzetes: