A Blumhouse égisze alatt készülhet el a Stephen King-féle Tűzgyújtó legújabb feldolgozása, amelynek Zac Efron is részese lesz!

Az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány után Zac Efron ismét egy hátborzongatónak ígérkező alkotásban vállalt szerepet. A színész ugyanis ott lesz a Tűzgyújtó új feldolgozásában, amely a Blumhouse háza táján készülődik, amúgy már legalább 2018 óta.

Stephen King regényében egy Charlie nevű lány kapja a főszerepet, aki a gondolatával képes tüzet gyújtani, hála annak, hogy szülei korábban egy kísérletben vesznek részt. Zac Efron jó eséllyel Andy McGee-t, Charlie apukáját alakíthatja, bár erről konkrétan nem tesznek említést a cikkek. Azt pedig szintén nem tudni, hogy a fiatal címszereplőt kialakíthatja. A ’80-as években készült változatban a fiatal Drew Barrymore volt a főhősünk.

A Tűzgyújtó remake rendezője az a Keith Thomas lehet, akinek bemutatkozó horrorját, a The Vigil-t mindenhol agyondicsérték. A forgatókönyvet pedig az a Scott Teems írja, aki például a Gyilkos Halloween-t is körmölte