A Netflix-nél mutatkozhat be az Igazság Ligája rendezőjének 10 évvel ezelőtt kitalált zombis filmje.

A The Hollywood Reporter cikke szerint ismét zombifronton mozgolódhat Zack Snyder rendező. A direktor annak idején nem túlzás azt állítani, hogy pont egy ilyen filmnek köszönhetően csinálta meg a szerencséjét. 2004-ben ugyanis ő vezényelhette a Holtak hajnala remake forgatásait. A végeredmény tényleg jó lett. Simán olyan zombifilm, amelynek helye van a legjobbakat felvonultató örökranglistán.

A sikert követően azonban inkább teljesen más zsáner felé tolódott a rendező érdeklődése. A következő filmje a 300 volt, majd jött a képregényfilmes őrület. Előbb a Watchmen, majd Az acélember, a Batman Superman ellen és az Igazság Ligája. Utóbbi filmek már annak ellenére, hogy aláírást is gyűjtöttek a rajongók, hogy ugyan ne Snyder kapja már a rendezést, mert borzalmas, amit művel. Ennek ellenére az Igazság Ligája mégis nála köthetett ki. Igaz az utolsó simítások elkészítésében Snyder mégsem vett részt – örökbe fogadott gyermeke ugyanis 2017 márciusában öngyilkos lett.

Snyder azonban most ismét munkához lát, ráadásul úgy tűnik visszatér a gyökerekhez és zombis filmet készít.

Az Army of the Dead-ről nem sokat tudni egyelőre. Legalábbis a történetről. Viszont nem egy új ötletről van szó. Az ötlet ugyanis már több mint tíz évvel ezelőtti. Snyder akkor még a Warnert környékezte be az ötlettel, de a filmből nem lett semmi.

A Netflix azonban úgy döntött, hogy lefújná az óvatos porréteget, ami az évek során képződött a szövegkönyvön és tető alá hoznák a filmet.

Snyder a rendezést is vezényelheti, ráadásul a Netflix a zöldhasút sem sajnálja, ugyanis állítólag 90 millióból készülhet el a végeredmény.

A szereposztásról egyelőre nem érkezett hír, de talán nem sokára okosabbak lehetünk, hiszen nyáron már neki is kezdenének a forgatásoknak.

Jó eséllyel valami egészen ütős zombifilmre számíthatunk – legalábbis bízunk benne, hogy nem fogják majd Snyder-t finomkodásra. Persze a Netflix mondjuk pont nem erről híres.