Zombieland: Második lövés (2019)

Zombieland: A második lövés (2019) – Online film adatlap – Elkészülhetett a Zombieland 2. része, amelyben Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone és Abigail Breslin is visszatér.

Zombiland: A második lövés (2019) – Teljes film adatlap 

Zombieland: Második lövés (2019)

Magyar cím: Zombieland: A második lövés
Eredeti cím: Zombieland: Double Tap
Műfaj: akció, vígjáték, horror
Premier (USA):  2019. október 10.
Hazai premier: 2019. október 17.
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Ruben Fleischer
Forgatókönyvírók: Rhett Reese, Paul Wernick, Dave Callaham
Filmstúdió: 2.0 Entertainment, Columbia Pictures, Pariah
Forrásunk a film IMDB adatlapja.

Zombieland: A második lövés története:

A zombiapokalipszis nem ért véget, ám legalább már hozzá lehetett szokni az agyhalottakhoz. Columbus, Tallahesse, Witchita és Little Rock továbbra is együtt bandáznak, ám megunják a Fehér Ház kényelmét és az Egyesület Államok középső vidéke felé veszik az irányt. Az elsőre jónak tűnő ötletről azonban hamar kiderül, hogy csúnya vakvágány. Nem elég, hogy Little Rock megpattan, de az érintett területen különleges és továbbfejlett zombikkal is meg kell küzdeniük, aki erősebbek és ügyesebbek, mint az eddigi ellenfelek.

Szereplők:

Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone, Abigail Breslin, Zoey Deutch, Avan Jogia, Rosario Dawson, Luke Wilson, Thomas Middleditch, Victoria Hall, Victor Rivera, Ian Gregg, Devin Mojica, Rachel Luttrell, John Dixon

Előzetesek, videók

Érdekességek:

Bill Murray is ismét szerepet kapott a Zombielandben. Őt az első felvonásban is láthattuk. Érdekesség lehet, hogy a színész már számos filmben szerepelt, mégis ezt megelőzően csak a Szellemirtók esetében fordult elő, hogy folytatásban láthattuk őt. Ráadásul a szóban forgó Szellemirtókból nem csak Bill Murray kapott szerepet a Zombieland: Második lövésben, hanem Dan Aykroyd is.

A film főszereplőit mind Oscar-díjra jelölték az elmúlt években. Emma Stone amúgy el is nyerte ezt a díjat, még hozzá a Kaliforniai álomban nyújtott alakítását díjazták.

A Sony 2018. július 13-án adott zöld utat a filmnek. Sokat kellett erre várni, hiszen a rajongók nagyon szerették volna, ha elkészül a Zombieland 2. része. Évek óta folytak ez ügyben a tárgyalások. Néhány éve az Amazon azt találta ki, hogy sorozatként éleszti fel a történetet. Ám a pilot epizód nem sikerült tökéletesre és a reakciókat követően inkább kukázták az ötletet.